Fredag 24/10-08

Är det fredag :/
Inte så värst kul egentligen för Johan och Tomas kommer sitta och spela Fable 2 idag.. Lea är fortfarande här så han är säkert också med i ett hörn eller nått :P Haha! Men de lär ju märkas.. Aja, idag har jag ätit morotskaka :D Den va inte lite god :D Ullis som hade bakat den. Hon kom på besök idag till skolan så hon hade med fika.. Slapp dag! Syster va sjuk :( Tråkigt.. Inte samma stämning på skolan när inte syster är där :) Haha! Syster är kul :P Menmen.. Hon är tillbaka till skolan den 3 november ist så :P as gott med lov nu men de kommer ändå bli tråkigt om dagarna när man vet att man är ledig från skolan och inte kommer ha nått att göra.. De är tråkigast.. Men nått kommer ja ju att hitta på.. Ja vägrar låta hela lovet vara tråkigt så nått ska jag göra, om ja så ska springa runt huset tre varv så har ja gjort nått under lovet iaf :D Fast de kommer ja ju inte att göra.. ÄCKEL PÄCKEL MAT PÅ SKOLAN IDAG!!!  Fy fan.. Tacosen smaka skiit! Köttfärsen va ju helt lös och torr! Snusk! Menmen.. Ensam hemma jämt nu.. Johan, Tomas och Lea kommer nu tror ja :D Hihi! Är inte ensam längre :P Tvättar gör ja också.. :/ Fy fan va de är tråkigt.. Men an måste :D Fast nu vet ja inte om ja orkar sitta här längre.. Eller ja kanske gör de? Mja, lite till ska nog gå bra:P Ja ska baka också :D Jippi.. Fast ja vet inte fall de blir nått av de idag  med de ska bli av... Men.... Då har ja ju nått ja kan göra under lovet :D Fan va ja är bra! Hihi! Eller ja är bäst :W Haha^^ Aja, nej! Nu ska jag dra och tråka.. Spela kort eller nått som vanligt.. Dom andra lär spela tv-spel! Skulle ju inte förvåna mej.. Menmen...


Farvääl

Torsdag 23/10-08

Att de ska bli imorrn :/ Johan kommer sitta hemma hela tiden efter att han kommit hem från jobbet.. Liksom.. Bara för att han har köpt Fable 2 ! Usch, ja vill inte. :( Menmen.. Han ska få sitta här hemma och spela med Tomas.. De är klart han ska få.. Har as ont i ryggen... IGEN! Fy fan att de aldrig ska bli bra. Menmen... Just nu sitter jag och dricker kaffe.. Ska sova hos Elin inatt :D Jippi.. Vi ska spela Guitar hero :D Haha! Vi gör fan inge annat tror ja.. Men de är kul.. Hoho.. Väntar bara på att hon ska komma hem från Karlstad så ja kan gå till henne. Eller ja, de kommer bli runt 9 som ja drar dit för ja ska se på Andra Avenyn först :) hihi! De är bra.. Så.... Lea ska sova här hos Johan i natt igen skulle ja tro.. De va egentligen bara från tisdag till onsdag, sa Johan, men de verkar som om de blev lite längre :P haha! Aja, skit samma! Ska snart gå ut och röka tror ja.. Om ja orkar! De är ju kallt :P Haha! Eller ja, ja klarar nog av kylan några sekunder..
Fy fan vilken tråkig dag de har varit i skolan idag.. Hoppas de inte blir så igen.. Nån tant på Ungdomsmottagningen kom klockan 12 och sluta inte prata förran klockan var 13.40 :/ Fy fan va de va jobbigt.. Och bara sitta still och lyssna och inte kunnat jobba.. Usch!  Nej de va jobbigt.. Imorrn kommer Ullis och hälsar på också.. Vi ska bara fika och prata lite skulle ja tro.. Aja.. De lär märkas imorrn va :) ! Haha! Men...... JA HAR TRÅKIGT!!! Hur orkar ja sitta här nu egentligen ? Kanske ska ta och sätta mej vid bordet och lägga lite kort.. Fast, de orkar ja inte heller.. Men ja vill ju spela Chicago, men de lär väl inte Johan och Lea vilja.. Aja, skit samma!
Nej nu ska ja dra.. Palla sitta här mer.. Rök tajm ;)


Älskar dig Madde <3


Farvääl

Måndag 20/10-08

Nu sitter ja här... I skolan.. Men Elin :D Hihi! Idag ska jag hem till henne och spela Chicago :P Och Guitar Hero :D Jippi!! Haha! Nej va tråkigt en kan ha! Haha! SItter här å lyssnar på Bomfunk Mc's! Hahahaha! Fan så jävla dålig den är xD
Menmen.. Har man tråkigt så har man.. Men ja ska ju leka med Elin sen så då blir de då fan inte tråkigt. Inte när Elin sätter igång.. :P Haha! Tänk er själva ;) Ajaa.. Elin sitter här bredvid mig och jobbar med E-handel - att göra affärer på nätet.. Fan vilket tråkigt ämne :D Jaha ja.. Hur var helgen då? Jodå, såhär va de.. I fredags så va ja faktiskt hemma och va nykter :D Helt jävla otroligt för att vara mej ju (: Då satt ja bara hemma och hade tråkigt, till ja kom på att ja kunde baka:P Haha! Så de fick bli Cornflakeskakor :D För de är säkert svårt att göra.. Eller inte! Hihi.. Och samma dag bakade Johan bröd:D Nam nam..sen på lördagen så va de meningen att ja skulle ut med Madde och dicka, men de blev ändrade planer.. Hon drog ut å lekte med Malin istället.. Hihi! Så ja satt hemma då, började små dricka lite öl med mej själv :P haha! Va ju ensam.. Sen satte jag med vid MSN och då skrev Marcus att ja kunde komma hem till honom för han satt hemma själv och små drack då.. Så ja drog till Dottevik runt halv 10 på kvällen och satt där till typ 2.. Sen drog ja tillbaka till stan, och sen hem.. Hihi.. Sen på söndagen så kom Elin och Erik och lekte med mej för ja va själv. Johan va iväg och jobbade.. Extra pengar är bra.. För honom :D hehe! Aja, så vi va hemma hela dagen och typ gjode ingenting... Tills ja och Elin kom på att vi kan spela Chicago som vanligt ;) haha! Så vi satt ett bra tag och spelade de.. Sen blev klockan 8 och då var de dags för ANDRA AVENYN :D Fan va ja älskar den serien.. Menmen.. Så när de va klart så drog Elin&Erik hem till Eriks syster och sen hem till dom.. Hihi! Fast innan dom drog så bakade jag och Elin med Cornflakeskakor :D Hihi! De är gott :D Menmen.. Nu vet ni ungefär hur min helg har varit :D
Nej, här orkar ja inte sitta längre..Syns...


Farvääl

Torsdag 9/10-08

Var ligger landet där man böjer bananerna ?

Aah.. Så kul har jag idag.. Sitter och lyssnar på den låten nu.. Då är det illa om man sitter och lyssnar på musik om bananer x) haha! Usch! Jag har tråkigt..
SAKNAR MADDE MASSOR <3 Å Elin :)

Andra Avenyn idag :D Kul det är :P Haha! Har nog inte missat ett avsnitt sen det började igen :P (y)
Tänk om bananerna var raka ? Hur skulle då bananer smaka ?
Fatta va tråkigt jag har då xD hahaha! Nej, ja orkar inte :P haha! Nej nu får ja sluta..
Nu lyssanr ja på Miley Cyrus - 7 things :D hihihi! Söt jag är..  Eller så.. Neeeeeeeeeeeej...
Nu ska jag dra.. Syns..

Farvääl

Onsdag 8/10-08

Snart ska vi tvätta.. Eller om en timme ungefär.. Men ändå.. Och städa måste ja göra också =/ Fyfan.. Menmen, de måste göras.. *suckar*

Jahapp.. Johan är hemma snart.. Ja sitter här och degar.. Sååå tråkigt.. Och mina pissar är faktiskt skapligt lugna idag :D Gött de iaf..
Jag och Madde kollade på Aladdin förut.. Haha! De va riktigt roligt faktiskt.. Madde skratta så hon grina.. Haha! De va bra roligt.. Dubbat va de också, för dom som inte fattar ;)
Nu kom min bejb hem :D Puss på de..
Nej, nu orkar ja inte mer.. Håller på att hungra ihjäl :P
skriver kanske mer sen..

Farvääl

Torsdag 2/10-08

Nu sitter jag hemma hos Elin.. Hon håller på att städa lite så jag sitter här.. Har fråga om hon vill ha hjälp men icke då! Menmen.. Hon bestämmer.. I morrn är det Mârten också :P Jippi.. Haha! Nej men så jävla rolig är den inte.. Karusellerna är inge roliga längre.. Torget är bara bajs trångt.. Det enda jag vill göra under mârten är att vara men mina vänner och att den ska va kanonbra.. Vill verkligen minnas en mârten som riktigt rolig.. Har inte fått gjort det än så nu tycker ja banne mej att det är på tiden :) Hihi! Jaja, vi får la se hur den blir.. Elin tvättar idag :/ Fan va tvätt de ska va om dagarna.. Haha! Men så är det om man inte tvättar i skaplig tid :D Då får man skylla sig själv :D Idag ska Johan iväg och träna igen.. Han ska på spinning :D haha! Va kul.. De skulle ja vilja se.. I morrn blir de faan alkohol :D Gött de.. Ska vara med Elin och Erik antar jag :D haha! De ska bli roligt.. Erik är rolig när han är full :D hahahaha! Helt go :) Haha.. Nu är Johan på väg till bolaget med Erik :D Jippi! De ska bli gött de.. Se om han köper nån mumsigt ! Men de märks ! Nej, nu ska jag gå iväg och dänga Elin.. Hon är elak :D Syns...

Farvääl

Onsdag 1/10-08

Har tvättat nu igen.. 4 maskiner tvättade jag idag och Johan tvättade säkert en 4 maskiner igår också :O Faan va tvätt ! Shiit.. Aja, de blir nog bra.. Måste tvätta lite oftare har ja kommit på.. Men fan va jobbigt det är.. Vill att Johan ska komma hem nu, så att han kan åka iväg och träna och sen komma hem och mysa med mig och se på film :) Myspys.. Måste städa lite idag också.. Som vanligt med andra ord.. Gör ju fan inge annat.. Menmen.. Man måste..
Idag kommer ja sitta här i min ensamhet fram till typ 20.00 ungefär.. Då kommer Johan hem från träningen.. Så ja blir typ ensam hela dagen.. Men min bejb ringde nyss och sa att han kanske inte tränar ändå :D hihi.. Då blir ja inte ensam :D haha! Gott de :)
Va på praktik igår.. Har praktik på dagis så på tisdagar är vi i skogen och leker :D Kul.. Hihi.. Träffade en av dom i måndags också och han va hur söt som helst ; Imorron kommer du. Sen skrek han till sina kompisar; Titta där är våran vikarie :D Haha.. Va söt väl :P HIhi.. Ungar vettni.. Dom är söta allihop.. Sen fick samma unge se, på tisdagen, att ja hade piercing i tungan.. Han såg helt förvånad ut och sa sen: Men... Hur kan då äta då ? Hahaha.. Sen å tänklte ja mig inte för och bet lite löst på den.. Då sa han: Bet du på den? Åt du upp den nu ? HAHAHAHA! Hur sö somn helst.. Vill inte ifrån det där dagiset..Fan va underbara alla ungar är :D haha! Alltid den ungen som ska komma med kommentarer om allt också :) Hihi!! Jaja.. Nej nu ska ja smita iväg och göra nån nytta.. Kanske städa lite :P Måste ju så... Syns..

Farvääl

RSS 2.0