Söndag 25/1-09

Nu är helgen över också.. Har lekt med mina pojkar hela helgen. Ja, eller dom har lekt framför tv-spelet men ja har att varit med och spelat :D haha. Aja iaf.. Nu tänkte ja att ja skulle skriva lite hur min helg varit.. Typ som alla andra med ändå :P haha.. Ja..

Fredag: Började med att ja försov mig till skolan :( Tycker ja inte om. Tycker om att va i skolan. Vissa dagar iaf. Ja, så efter att ja vaknade så klädde ja på mig, borsta tänderna och gick till skolan. Slutar halv 11 på fredagar så :P Iaf, vid halv 12 så gick ja iväg för att möta Johan, han valde att sluta 12 eftersom att han hade jobbat in några timmar så han kunde gå då :D . tog bara en halvtimme för mig att gå till hans jobb :/ trevligt.. Eller inte.. När ja väl träffade Johan så gick vi till Konsum och handlade, gick hem och sen bar de av till stan. Han skulle möta Tomas och Criller i stan för att dom skulle gå på bolaget eftersom att Tomas är i Arvika den här helgen. Sen åkte vi till kosnum igen. Efter att vi va färdiga där så drog vi direkt till donken :D namnam.. Haha. Ja skulle ha en sån där El Maco, och när ja bad Johan att hälla i mina strips i påsen så att ja kunde skaka dom med kryddan, tror ni inte att ja tappa hela påsen i knät så att alla strips hamnade på golvet ? XD haha. Ja är smart.. Men då åt ja av Johans ist :P När vi va klara så åkte vi hem igen och väntade i kanske en timme innan vi började smådricka lite. Satt hemma ett litet tag, till typ 23.15 innan de bar iväg till krogen :P hihi.. Där träffade ja Jessica och Diana men va inte med dom så mycket utan gick tillbaka till Johan och dom. Nån minut innan de stängde så  gick vi till Timmys, köpte mat, ringde taxi, kom hem och la oss och sov.

Lördag: Vaknade av att Criller kom till oss klockan 10. Lika bra att fortfarande va vaken, tänkte ja men så blev de inte:P haha. Johan vaknade och gick upp till Tomas och Criller. Jag låg kvar. Sen när ja väl hade kommit upp så gick pojkarna till Milano och köte pizza och blandsallad :P gott som fan. Åt mat, sen fortsatte dom att spela.. De hände inte så mycket på lördagen. När vi började dricka på kvällen så satte sig pojkarna och spelade poker :P Johan vann så han fivk 200kr. Dom spelade om 100kr och sen som vann skulle få 100 av vardera så han fick 200 :P haha. Sen va de meningen att vi skulle dra till krogen men de blev aldrig så. Utan vi gick ohc la oss vid 1 eller så, eller pojkarna iaf, ja låg och läste lite. Sen somnade ja och inget mer hände.

Söndag: Har inte hänt så mycke. Pojkarna sitter och  spelar nu och ja sitter här. Ska hjälpa Johan att sortera hans papper sen så att de kommer i ordning nån gång. Och sen ska ja troligtvis städa lite också :P Idag igen :P Städade i igår också, lördag.. Men nu har de inte hänt nått än så länge. Skriver mer sen om de händer nått.. :)

Lillfisen fyller 3 år idag :D Grattis Linnea <3

Farvääl

Måndag 19/1-09

Ja.. Här sitter jag in da skol och har data.. Orkar inte göra mycke mer nu.. Har suttit och jobbat med excel.. Kul, haha. Eller inte.. Tss.. Menmen.. Allt blev fel idag.. Skulle skicka ett sms till Johan förut, men råka skicka till Totte ist.. Sen när ja skulle skicka till Totte igen och säga att de blev fel så skickade jag till brorsan ist.. Gick inge bra de där :P Och hur ja lyckades med de där vette fan :D Bara för att ja är bra.. :P

Nej.. Måste till Jysk också nån dag och se fall ja kan ha min praktik där i 8 vekor :/ Vill inte men de är bättre än inget. Aja.. Nej nu äre lunch..


Farääl


Fredag 16/1-09

Nu sitter jag i Dottevik hos min kära syster.. Lekt med henne typ hela dagen :) <3 Trevligt.. Hihi.. Så nu sitter jag här och väntar på att Tomas ska komma hem så att han får köra hem mig. Trevligt.. Aja.. Nej..

Idag har det inte hänt så mycket.. Förutom att jag blev överlycklig igen när jag fick träffa min älskade lilla prinsessa Linnea <3 Inte sett henne på lääänge.. För länge känns de som.. Menmen.. Idag fick jag de.. Min sötnos :)
Annars har det inte varit så värst spännande.. Fett sugen på öl men... Aja.. Skit samma..

Madde sitter óch spelar sims.. Kul för dig :D haha.. Och jag lånade hennes dator medan hos sitter därborta vid den andra :D Du är söt Madde.

8 veckors praktiken börjar snart också.. :/ ser ja inte direkt fram emot.. Men man måste.. Ja ska tydligen höra om jag får vara på Jysk . haha. Kul.. Eller inte.. Men de får laa gå.. Bättre än inget ställe alls iaf.. Känner att jag inte vill vara kvar på dagiset för jag skulle inte palla att jobba med den personalen i 8 veckor nonstop typ.. En del går bra men de finns dom ja tycker mindre om.. Så ja skaffar mig ett annat ställe att vara på.. Så.. Jysk, here I come :D Kanske.. Aah.. Barnen sover också.. Linnea och Alexandra.. sötisar <3 :)

Nej.. Nu ska jag göra något annat i väntan på att Tomas ska komma..


Farvääl

Torsdag 15/1-09

Nu sitter ja i skolan.. Har precis varit ute och rökt med kära syster :) Hihi.. Hon är på sitt humör idag igen :P haha.. Skickar sms till hur många som helst på arabiska xD haha. Inte för att hon fattar så mycket av vad hon  skriver då men iaf :D Riktigt kul faktiskt :P Du är bra Madde.. Man kan ju inte låta bli att skratta heller när hon börjar med stt humör :D hihi..  Nog en av dom få skönaste personer ja känner :D haha. Menmen..

Idag ska jag med Elin till badhuset för hon ska köpa årskort där tror ja att de va.. Kanske.. Eller  ? Aah, ja kommer inte ihåg.. Allt ja vet är att ja ska följa med henne dit :D Och till banken.. Sen så.... Ska hon väl hem och då får ja väl gå hem ja med och hitta på nått kul kanske.. Om de finns nått att hitta på vi´ll säga... Städa kanske.. Och diska.. Ååh nej.. Ja ska ju tvätta imorrn också :/ Igen.. *suckar*. Aja, ja måste.. Gör fan inget annat tror ja :D haha.. Verkar som om att de är mitt intresse :P Fast.... De är de ju inte :) Hihi.. Nej men aah... Typ..

Fredag imorrn :D Gott de iaf.. Slutat 11 då :) Jippie.. Men de är ändå tråkigt på nått sätt för då kommer man hem och inte gör nått.. Kommer bara sitta framför denna jävla datorn vi har hemma.. Eller vid tv-spelet.. Kanske ska spela lite.. Har inte spelat så här mycket tv-spel i hela mitt liv sen jag träffade Johan.. Hahaha.. Gulligt.. Eller nått.. Aja, nej..
Här orkar ja inte siita och skriva mer.. Kanske sen.. Om ja kommer ihåg.. Ska väl fortsätta skriva om filmen Ten Inch Hero snart.. Bra film det.. :D Nej, nu ska ja göra nytta..


Farvääl

Onsdag 14/1-09

Ja, va ett tag sen ja skrev blogg nu kom ja på :D haha. Kanske dags igen.. hihi.. Tänkte skriva lite om vad som har hänt och sånt ni vet..

1 jan - 8 jan hände inte direkt något som ja kan minnas..

9 jan kom syster till mig och drack :) <3 Härligt.. Vi satt först hemma hos mig och började dricka, sen bar de iväg mot mulan :D Så ovanligt ;) haha. När vi väl va där så bar de iväg till dansgolvet.. Haha.. Perry väl :P haha.. Och där va vi ett tag :P haha. Nån öl blev de väl där men folvet mest. Yääy.. (y) Irre va med också om ja minns rätt :P haha.. Skoj..

10 jan fick ja reda på att Johan och Elins moster hade gått bort :'( Inte värst bra.. :( . Samma dag skulle vi åka till Gullspång  på fest för att fira Nikita (Nathalie Juhlin för er som vet vem de är) och där va vi, i ett helt annat län :P haha. Men de va ändå jobbigt.. :( Sorgligt :'(

Och sen hörde jag att Rolle hade gått bot också.. (låtsas faffarn) :( Sorgligt..

Sen har de väl int hänt så jävligt mycket under januari..

Linnea fyller år snart :) Hihi.. Då ska ja på kalas :D Och Johan med.. Hihi.. De kommer li kul..

Nej, orka skriva mer :D


Farvääl


Fredag 9/1-09

Första dagen i skolan igår.. Rätt skönt att komma igång igen.. Och idag är vi lediga.. Eller ja.. "lediga". Haha.. Fick inte säga att vi är lediga för Tarja.. Hihi.. Söt^^ Men jag är ledig.. Bara jag.. Ingen annan.. :D

Nu sitter jag och dricker kaffe i min ensamhet.. Händer ingenting idag.. Ingenting verkligen :P haha.. Fast egentligen kunde ja ju åkt och leka med min sötnos, i dottevik :) Min Madde <3 De kunde ja egentligen.. Fast ja kom på nu att ja hade aldrig orkat gå.. Hihi^^ Söt ja är... :W haha..

Imorrn bär de av till Gullspång då! Nikita som bor här i Arvika, dottevik ska ha sin födelsedagsfest I Gullspång långt i skogen :/ Menmen.. De blir att bra ska ni se:P Men just i gullspång:P haha.. Eller ja, hennes vänner bor ju där också så de är ju inte konstigt på så sätt..

Igår lekte ja med Elin också <3 Va hemma hos henne, och åt mat, spelade geni och guitar hero :D eller Rockband om ja ska ba exakt :D hihi..
Nej nu ska ja fortsätta dricka mitt kaffe och sen gör nått annat..


Farvääl

Onsdag 7/1-09

Go to bed..

Yepp.. Läggdags snart.. Ska upp till skolan imorrn så ja måste lägga mig lite tidigare idag.. Hihi.. Äntligen att skolan börjar så att man kommer igång igen.. Typ inte gjort ett skit under hela lovet känns de som.. Senaste tre dagarna har jag kollat på två säsonger av Skins <3 Fan va bra de är.. Slut nu.. Säsong tre kommer snart hoppas jag.. Men de är inte samma huvudpersoner som ett och två.. Menmen. De skadar inte att kolla på första avsnittet i trean iaf.. Se fall de är lika spännande. Tveksam :/

Varit hos Johans mormor idag och firat henne.. Jippie.. Eller inte så värst mycket.. Johan hjälpte mest till mig att koppla in DVD:n och att koppla in skrivaren.. Smarta dom där :) Hihi.. Så ja satt mest tyst och drack mitt kaffe och kollade på Top Model med Elin :P haha.. Kulkul..

Nej, nu kanske man ska ta sig en snabbdusch.. Igen :P Tvätta ur vaxet ur håret :) haha.. Aja.. Nej.. Nu ska jag dra.. Läggdags ni vet ;)


Farvääl

Måndag 5/1-09

Elin kom till mig idag :D Jippie.. Saknat henne massor..
Saknar min syster också :/ Men ja får se henne snart för då börjar skolan igen :D <3
Menmen.. Skriver mer sen.. :P


Farvääl

RSS 2.0