Onsdag 13/7-11

Ojoj! Så dålig jag är på att uppdatera! :o
Får se om ja lyckas göra en ändring på det, men det har jag svårt att tro :p


Förra veckan var jag med lillasyster, pappa och mamma till Karlstad och var först på IKEA, sen lite annat! Några dagar senare var vi tvugna att åka tillbaka (jag var inte, men jag ville med :) för min lillasyster hade ju givetvis suttit på blocket och kollat lite, och hittade en orm, så vi for iväg och hämtade den, så nu har hon en sån slingrande sak hemma :) Helt fin är han, och jag har självklart döpt honom till Fjompen :)

Sen fyllde Jessica år i fredags, så vi var ute och firade henne! Kul kul.. Förutom en person då, men han är bara sjuk!
Det var meningen att jag och Jessica skulle börja smålugnt ute, vid sjön, men det började ju såklart att spöregna så vi gick hem till hennes pappa ist, och fortsatte firandet där :)
Måste ju även lägga till att jag har köpt mig en One Piece dräkt också :D Nått av det bästa jag köpt faktiskt! Älskar'n!

Jag och Jessica har även beslutat att ändra öppettiderna på Barnens Loppis! Innan var det onsdagar och lördagar, men nu är det:
MÅN: 11-15
ONS: 12-18
FRE: 10-14

Annars?
Jodå! Fett sugen på en tatuering faktiskt, men jag kan inte bestämma mig vad jag vill ha än! Men det kommer!
Har bestämt mig att jag ska göra en denna månaden iaf! Jag ska! Jag måste! Har aldrig varit så här sugen på en tatuering som nu! Shiit.. Jerrie och Jessica var iväg idag och gjorde en och det minskade ju inte direkt på mitt sug efter en :p Skitsnygga blev dom som de gjorde! Jerrie gjorde en förbannat fin stjärna, och Jessica DEEN fina ormen! Shit, va snygg den blev. Men jag har aldrig sett henne haft så ont som hon hade heller! Uuuj, men iofs, jag skulle inte direkt vilja tatuera mig på hälsenan heller, som hon lyckades ta sig igenom :p Haha!

Nej, nu får det bli kvällen!

Puss&Kram

______________
AnnaSandin

RSS 2.0