Fredag 27/2-09

God morgon folket.

Nu sitter jag här men morromkaffet. Helt otroligt vad jag är uppe tidigt idag :) Fast jag ska ja till karlstad med mamma så de är inte så konstigt. Tåget går 8.57 härifrån. Jag har nästan en och en halv timme på mej att göra mej i ordning. Klockan är ju bara 7.12 så jag hinner.

Lika bra att sitta och blogga om nått ovettigt under tiden. Det är de ja brukar blogga om så :)

Ska ut med Jessica idag också <3 De va riktigt längesen vi va ute bara hon och jag nu. För längesen.. Men vi tar igen allt vi förlorat med varandra <3

Lekte med Jessica och Camilla igår också på stan :) <3 Där träffade vi Jerry, Jennifer och Sandra. Men dom lekte inte med oss utan gick till hugo eller nått.. Va ovanligt menar ja ;) Hihi^^

Nej.. Här hade ja ingen nytta jämt nu känner ja.. Skriver sen hur karlsdag dagen har varit.

Saknar min Elin Katarina Hilmerson , nu får du fan komma hem. Saknar dig så de gör ONT <3

Saknar min älskade Madde också. För mycket <3 Får leka snart igen.

Älskar er mina brudar <3<333


ASHS

Onsdag 25/2-09

Morrn folket..
Eller ja, morrn och morrn kanske de inte är men iaf..
Hade skitsvårt att somna inatt. Va inte de minsta trött när klockan var 03.00 men ja gick och la mej ändå och somna 4 :/ Kanske inte bra, men ja vaknade före 11 t.o.m och var pigg som fan. Menmen.. De funkar..

Ska ner på stan idag med Johan :D Hihi^^ Han ska köpa ny ring till läppen. En svart..
Sen blir det att handla.. Vore bra kanske.. Han fick ju lön idag!

Ska leka med Jessica imorrn också :P Ska gå på stan med henne en sväng och sen ska ja bara vänta på att det blir fredag så jag och jessica kan gå ut och ha en Anna,Jessica dag. De va längesen..  Riktigt längesen så de ska bli kul faktiskt.. Längtar sååååå!

Saknar min Elin också.. Tycker hon kan komma hem från Årjäng nu och leka med mig istället.. De tycker jag..

Ska till Karlstad på fredag med mamma också. IKEA HERE I COME! Älskar Ikea.. Så skoj där :P hihi^^
Sitter och dricker kaffe nu också, inne på min tredje kopp :D Såå inihelvetes gott.. Farligt med kaffe :)

Nej nu ska ja gå och göra nytta..
Ha'de folket!


ASHS

Tisdag 24/2-09

Trååååk...

Tråkigt.. De är precis va ja har just nu.. Sitter och lyssnar på musik jämt nu i brist på annat. Är ensam hemma för Johan är i stan med Criller. Så vafan kan man hitta på nu tro?
Har precis tvättat klar också, vilket är väldigt ovanligt. Eller inte... Menmen..
Lyssnar på Weird Al Yankovic - Amish Paradise nu!
Den är lite gammal men vafan :P De funkar.. Hihi. Har börjat lyssnat på gammal musik igen :D

Det har varit en lugn dag idag.. Förutom katterna då men dom gills inte nu.. Har varit nykter hela helgen. Fast... Ja kom på att ja har nog redan bloggat om det... Finns ju ingenting att blogga om ju :O

Jag vill att Elin ska komma hem också :/ Saknar henne massor <3

Och saknar Madde också <3

Nej.. Kanske bloggar mer sen om de finns nått vettigt att skriva om vill säga :P
Ha'de folket!

ASHS

Måndag 23/2-09

Jani folket. Nu sitter man här hemma och degar. Har inte gjort så mycket idag.
Har varit hemma hos syster idag och lekt lite :D hihi.. Träffade Linnea en sväng innan också.. Hon är hos Marcus denna vecka. När jag kom dit så tog hon tag i Marcus t-shirt och sa: 'pappa, den här är stygg' xD haha. Söt väl.. ^^
Men jag och Madde satt hemma hos henne och drack kaffe, åt kakor och spelade Gin Rummy eller va de heter x) haha. Och skrattade som fan också. Ja skratta så ja höll på att dö. Fyfan va kul va hade det :P hihi^^

Får väl gå tillbaka till Dottevik nån dag under veckan för jag har ingenting annat att göra på dagarna för vi har sportlov nu och Elin&Erik är i Årjäng. Så de finns verkligen ingenting att göra på dagarna när dom ine är här. Menmen..

Nu ska ni få höra nått ovanligt.. Jag ska tvätta imorrn. Deni.. Så ovanligt här hemma menar jag. Eller inte..

Ska snart duscha också.. Eller ja, jag ska gå och göra det nu.
Skriver nog mer imorrn ska ni se.. Så, ha'de gött nu !


ASHS

Söndag 22/2-09

Morrn på er alla..
Nu har jag faktiskt varit vaken i över en timme :D De är helt otroligt.
Just nu sitter jag och dricker kaffe och bara sitter. Kanske ska väcka Johan snart. Aah, kanske.
Helgen har varit lugn och skön för en gångs skull.

Fredag: Jag och Johan satt hemma och myste och kollade på film :) Myys va de iaf :D
Det hände inte så mycket på fredag. Det var bara mys hela kvällen :P

Lördag: Johan var ute och drack lite med Criller och Tomas. Jag satt hemma själv. Tills jag kom på att jag kunde dra till Mulan och träffa Martina. Kom dit vid 23 kanske, och väntade på henne. Klockan blev tolv och hon hade fortfarande inte kommit. precis när ja var påväg hem så kom Totte och då lekte jag med honom ist, men jag va nykter ändå :D
Stolt över mig själv där :)

Söndag: Än så länge har det inte hänt så mycket. Jag sitter och dricker kaffe och ska snart väcka Johan :P Fast de kommer ju ta tid men de gör inte.

Nej nu ska ja hitta på nått så ja kanske bloggar sen.



ASHS

Lördag 21/2-09

Ja ni folket.. Nu sitter jag här och inte gör så mycket. Har precis tagit en paus från städningen. Johan sitter och spelar Skate jämt nu så ja tänkte att ja skulle passa på att blogga lite..

Igår var jag faktiskt nykter :D Stolt över mig själv nu. Brukar ju alltid vara ute på helgerna men den här helgen blir lugn. Det däremot är chockerande för er som vet att jag alltid är ute. Menmen.. Måste ju skärpa till mig så..

Det är inte så mycket som händer på dagarna här hemma. Blir mest städ eller spela bomberman :) Fast det blir ju tråkigt med tiden. Så nu ska jag väl snart ta och fortsätta städa :) Känner faktiskt at jag fått ett städhumör idag. Det är verkligen inte ofta jag får så :P
Saknar Madde och Nea väldigt mycket. Och Elin. Hon är i Årjäng :/ KOM HEM IGEN DÅ ? :D Hihi^^

Idag blir det en lugn dag. Ska bara sitta och slappa efter att jag är klar med städningen. Sen fyller ju Rebecca år imorgon :D GRATTIS :) 14 år redan. Fan va fort det går. Menmen..
Mamma och pappa var här en snabbsväng också. Hon lånade bara toaletten då men iaf.

Nej nu ska jag väl dra och fortsätta städa :D
 Hejsålänge folket :)


ASHS!

Fredag 20/2-09

Nu siiter jag hemma och spelar Bomberman med Elin :P Hihi^^ Jag vinner :D
Klart att jag vinner , jag är ju bäst :P
Nu satt Elin på dass och lätta på trycket, haha. Hon är söt hon. Iaf när hon spelar B-man.
Man skrattar som fan åt henne då :P Så söt..
Haha. Nej nu går ja :D


Farvääl

Fredag 13/2-09

Ja, nu sitter jag i skolan och inte gör så mycket.. Eller ja, jag ska snart göra prov som jag inte fattar ett skit av.. Men det ska gå bra.. Hoppas jag.. Matteprov är det också.. Jag HATAR matte.. De är ju svårt :P Eller så är det bara jag som är kass.. Vad vet jag? Ja det är inte mycket som jag vet.. Men ändå.. Ja kan väl få låtsas?

Linda satt nyss och kollade på ny bil men nu ska hon och Ingela gå på kissaletten.. Kanske är lika bra.. Dom dansar nästan.. Så kissnödiga är dom.. Iaf Linda.. Ja. Tänkte fall ni ville veta x) haha. Söt jag är.. Eller inte..


Håller på att tvätta också..Blir helt galen.. Tvättade i tisdags 17.00, torsdags 17.00, och idag 7.00 och satte upp en extra tid 10.00. Jag kan fan inte göra nått annat verkar de som än att tvätta. Eller är det bara jag som tycker det? Fyfan.. De är verkligen inte lätt.. Massa dret har man också som man inet behöver egentligen.. Men iaf.. Lika bra att få det rent så vafan.. :P haha.


Nej, nu ska jag sätta mej och göra prov.. Eller prova iaf.. Det kommer gå käpprätt åt helvete men vafan xP


Farvääl

Fredag 6/2-09

Johan är dum. Han säger kärring till mig xD

Fredag 6/2-09

Tråkigt.. De är precis va jag har just nu iaf.. Madde har varit här hos mej idag och spelar bomberman :) Haha, fan va hon skratta i början..Hihi^^ Söt.. Just nu sitter jag bara vid datorn och har allmänt tråkigt.. Har precis varit nere i tvättstugan.. Hänger på tork nu.. Bebisen är sjuk idag också :/ Stackars älskling.. Så bara för att han är sjuk så får han spela extra mycket :D Min bebbe.. Har inte gjort så mycket idag mer än att ha varit i skolan och börjat skriva på en novell eller va man kallar sån skit :P Hihi, aah iaf..

Kanske ska med Madde ut idag. Om ja har orken vill säga, fast de har aldrig hindrat mej förr :P haha. Ja är bra.. :W
Då ska vi till Linda och va med henne, Linn och Totte. Än så länge.. Kommer nog massa mer :D Fast de gör ju inget egentligen :P Bara kul med mer folk :D haha. Menmen..

Just nu har ja ett sånt här godishalsbands snöre på huvve.. Då kanske ni fattar hur tråkigt ja  har xD hahaha.. Ofta att man har ett snöre på huvvet om dagarna då.. Gud va ja är......... knepig :/ :P haha.. Kaffe vill ja ha också, jämt på tal om ingenting.. Men de gör inte nått för ja va ju knepig :D GUUUUD!!! Hur orkar ja ? :) Aah, säg de..
Fast de kan ja..

Bara för att ja är Anna och ingen är som mig :W Hihi.. Tack för de att de bara finns en av mig . De är jävligt bra.. Hade de funnits två av mig så hade ja nog jagat iväg den andra och säga att jag är jag och han/hon får inte va med.. Kanske.. Eller så hade de nog varit han/hon som jagade mej ist xD Men ja är ju fortfarande mej :P

Ni kanske märker hur tråkigt ja har? Och nu sitter jag och lyssnar på kangaroo song med loco loco..
DÅ HAR JA TRÅKIGT! SER NI DET?
Varför skrev ja med stora bokstäver ? :P haha. Söt jag är :D
Nej. Bej. Mej. Dej. Gej. NEEEEEEEEEEEJ....

Nu går ja och tråkar nån annanstans :D


Farvääl

Torsdag 5/2-09

Ja, nu sitter jag hemma och dricker kaffe.. Varit hemma hos syster idag :D <3 När vi åkte hem till henne så gick vi jämt in snabbt och sen upp till dagiset för att hämta Linnea och Alexandra.. När vi var på väg hem så kramade Linnea om min hand och sa: " Mm, min Anna" Söt väl ^^ Hihi.. Sen har ja inte gjort så mycke mer än att varit hos Madde och druckit kaffe.. Men snart ska ja hitta på något.. Kanske ut och gå eller om ja kanske ska städa lite :P Hihi.. Verkar som om att de blivit en hobby fast de aldrig är städat här x) haha. Bra Anna..

Älskling sitter och spelar lite innan vi ska börja städa.. Orka ut och gå :P Sen ska vi laga mat.. Eller han rättare sagt. Alltid han som gör de.. Eller ja, de händer väl nån enstaka gång att ja gör de men de är inte så ofta :P Och så ska ja feta mej med popcorn senare också :P Farligt gott.. Hihi.. Sen måste ja ju...... Diska.. och dammsuga.. :P hihi.. Dammsugaren är rolig :P haha.. De tycker iaf en av katterna.. Lilla Selma..

På skolan idag så hade syster och jag en aning kul på lunchen :P hahahaha.. Lekte att mina armar var hennes så ja gick runt och peka på folk och gjorde ljud och då kunde man inte hålla sig för skratt iaf för syrran börja ju givetvis att skratta och när hon gör de så kan man inte hålla sig :P haha. Alla måste ha trott att vi va dumma i huvet eller nått liknande.. Haha, fan va kul de va.. Hela dagen har varit bra faktiskt.. Hihi.. Såna här dagar kan de komma mer av.. Vore helt underbart ju.. Måste hitta på fler såna saker som idag så att man inte bara sitter och glor typ :P haha.

Min lilla Fis Elin är sjuk idag också :( Stackars liten då.. Jag älskar henne lika mycke iaf :W Massa..

Nej nu kanske man ska ta och göra lite nytta.. Tvättar imorrn också :/ Menmen..

Jag älskar min Johan Hilmersson mest av allt också <3 Så ni vet :)


Farvääl

Torsdag 5/2-09

hahahahahahahahahahahahaha.. Rebecka satt på en stol idag här på skolan, och då fan gick stolen sönder xD haha. Fan va kul de va.. Bra jobbat :P hihi^^


Farvääl


Onsdag 4/2-09

Sitter här nu... Har så gruvligt tråkigt.. Sitter bara och tänker på va ja ska få av Johan på alla hjärtans dag.. De enda han har sagt är att ja kommer bli glad :D Och de hoppas ja iaf :P hihi..

Dagen har varit lika tråkig som vanligt.. FInns fan aldrig nått att hitta på.. Sitter oftast själv på dagarna tills johan kommer hem från jobbet..

Nej. Palla datorn nu. Så trött på den.. Sitter här hela dagarna.. Nej...
Hej me er..


Farvääl

RSS 2.0